Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρώτο τριήμερο για κυρίες έλαβε τέλος


Τελείωσε με επιτυχία το πρώτο τριήμερο για κυρίες (2 Σεπτεμβρίου- 4 Σεπτεμβρίου) που πραγματοποιήθηκε στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι της Παναγίας Δοβρά στην Βέροια. Η συμμετοχή των κυριών ήταν πολύ μεγάλη. Συμμετείχαν κυρίες από διάφορες περιοχές της Ημαθίας ακόμα και από την Θεσσαλονίκη.


Μεγάλες ευχαριστίες για την επιτυχία του πρώτου αυτού τριημέρου οφείλουμε στην κ. Αικατερίνη Κουκούλη και στις εκλεκτές συνεργάτιδές της οι οποίες ωφέλησαν πνευματικά τις κυρίες και τις ξεκούρασαν ψυχικά με τα διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα που πραγματοποίησαν. Αγιογραφικά μαθήματα, τραγούδια, παιχνίδια, ψυχωφελείς συζητήσεις ήταν μερικά από αυτά που έγιναν αυτές τις τρεις ημέρες οι οποίες κατά κοινή ομολογία ήταν λίγες.
Ευχόμαστε στους διοργανωτές και στις συμμετάσχουσες των συνάξεων αυτών να έχουν καλό χειμώνα χωρίς προβλήματα, με την ευλογία της Παναγίας μας να τους σκέπει και να τους γεμίζει ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν τον προσωπικό τους αγώνα, ώστε τελικά να πραγματώσουν όλοι τους τον σκοπό ύπαρξή κάθε ανθρώπου, την αγιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...