Email επικοινωνίας: paulos4205@gmail.com

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΠΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ [ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ] ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ‘OPUS DEI’ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΖΗΛΩΤΕΣ» ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
Άντε και εις ανώτερα! Την επόμενη φορά θα μας φέρουν και τον Πάπα;
Αυτά που συμβαίνουν τελικά στον χώρο των ΓΟΧ δεν έχουν προηγούμενο. Τι σχέση έχουν οι «υπερ-ορθόδοξοι» καταληψίες της Εσφιγμένου με τον Παπικό ιερέα της OPUS DEI’; Πόσο καιρό φιλοξενήθηκε ο πράκτορας του Βατικανού στο χώρο της ιεράς Μονής όπου κάποτε λειτουργούσε ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς; Και όχι μόνο φιλοξενήθηκε αλλά κινηματογράφησε παράνομα ντοκυμαντέρ για το Άγιον Όρος στο οποίο αφιέρωσε μεγάλο τμήμα του στον ηγέτη των καταληψιών Μεθόδιο. Οι σούπερ ζηλωτές καταληψίες, οι υπερ-ΓΟΧ που δεν ανέχονται τάχα ούτε καν τη θέα αιρετικού ράσου, έβαλαν μέσα στα Ιερά και Όσια της Ορθοδοξίας την OPUS DEI’;;; Αυτοί που αναβαπτίζουν όσους ‘νεοημερολογίτες’ εισέρχονται στις τάξεις τους επί 25 ημέρες ξεναγούσαν τον παπικό ιερέα για να κινηματογραφήσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα άγια χώματα του Άθω; Μεταφέρουμε την είδηση από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μονής και έχει ως εξής:
Πρότινος η Διοίκηση Αγίου Όρους διεβίβασε επιστολή και συννημένο ψηφιακό δίσκο από την Ελληνική αντιπροσωπεία στην UNESKO και το ΥΠΕΞ προς την Ιερά Κοινότητα με την οποία ζητείται η άποψη της Ιεράς Κοινότητος επί του ψηφιακού δίσκου.

Συγκεκριμένα:
Από πολλών ετών ο Γάλλος υπήκοος Υβόν Μπερτορέλλο, Ρωμαιοκαθολικός Ιερέας της μυστικής υπηρεσίας του Βατικανού και οπαδός της περίφημηςOPUS DEI’, με τον συνεργάτη του Έντυ Νουκουζικιάν τους οποίους συχνά συνοδεύει στο Άγιον Όρος ο Θωμάς Ξενάκης προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα ντοκυμαντέρ για το Άγιον Όρος. Επανειλημμένως ζήτησαν την άδεια της Ιεράς Κοινότητος (χωρίς να αναφερθεί ποτέ στην ιδιότητά του ως Ρωμαιοκαθολικού Ιερέα) και Αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Τελικά το ντοκυμαντέρ έγινε χωρίς άδεια και προωθήθηκε ως αντιπροσωπευτικό για το Άγιον Όρος, επιθυμούν δε να προβληθή στην UNESKO. Ως εκ τούτου θέλησαν «πλαγίως» να λάβουν την ευλογία της Ιεράς Κοινότητος πράγμα που δεν έγινε τελικά. Πέραν του γεγονότος ότι οι λήψεις είναι χωρίς την άδεια των Ιερών Μονών «κρυφές», παρουσιάζεται ο ηγέτης των καταληψιών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Μεθόδιος στον οποίο αφιερώνεται ένα μεγάλο τμήμα του ντοκυμαντέρ, εκφράζονται οι γνωστές θέσεις· αναφέρεται σε αποκλεισμό της Μονής κ.λ.π.
Η Ιερά Κοινότης απάντησε με γράμμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπερτορέλλο παρέμεινε φιλοξενούμενος στο Μοναστήρι του Εσφιγμένου 25 ημέρες και μετά την αναχώρησή του έστειλε την πιο κάτω κάρτα με ευχές!

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
AΡΘΡΟ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ 
 [Le triple meurtre de la Garde suisse au Vatican] à 12:51:43:00 - 00:05:32:00 Jérôme Fritel Reportage.
Retour sur les trois meurtres qui ont lieu au sein de la garde suisse du Vatican en mai 1998. Selon la version officielle du Saint Siège un jeune garde aurait, sur un coup de folie, tué son commandant et son épouse avant de se suicider. Yvon BERTORELLO, ancien agent des services secrets pontificaux, dévoile une version des faits beaucoup moins rassurante.
Le commentaire sur des images d'illustration et des images d'archives alterne avec des interviews d'archives et avec l'interview d' Yvon BERTORELLO, ex membre du service secret du Vatican. 
[Plateau : 4ème partie]
 à 12:57:15:00 - 00:02:16:00
Interview du journaliste Jérôme FRITEL qui revient sur l'affaire du triple meurtre, en 1998, au sein de la Garde suisse du Vatican.

Τριπλή δολοφονία της ελβετικής φρουράς στο Βατικανό
Στις 12:51:43:00 - 00:05:32:00 του ανταποκριτή JEROM FRITEL.
Επιστροφή στις τρεις δολοφονίες που πραγματοποιήθηκαν στην ελβετική φρουρά του Βατικάνου τον Μάιο του 1998. Σύμφωνα με την επίσημη έκδοση της Αγίας Έδρας, ένας νέος φρουρός, σε μια έκρηξη τρέλας, είχε σκοτώσει το διοικητή του και τη σύζυγό του πρίν αυτοκτονήσει. Ο Yvon BERTORELLO, παλαιός πράκτορας της ποντιφικής μυστικής υπηρεσίας, αποκαλύπτει μια έκδοση των γεγονότων πολύ λιγότερο καθησυχαστική.
Το σχόλιο στις εικόνες και τις εικόνες των αρχείων εναλλάσσεται με τις καταθέσεις των αρχείων και την κατάθεση του Yvon BERTORELLO, πρώην μέλους της μυστικής υπηρεσίας του Βατικάνου.
Συνέντευξη του δημοσιογράφου Jerome FRITEL που επανεξετάζει την επιχείρηση της τριπλής δολοφονίας, το 1998, μέσα στην ελβετική φρουρά του Βατικάνου.


 σχόλιο:
Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της.....
Ας ελπίσουμε ο Πανάγαθος Τριαδικός Θεός να φωτίσει τους πλανεμένους αδελφούς μας (τους σχισματικούς μοναχούς που μένουν μέσα στην Ι.Μ. Εσφιγμένου) ώστε να καταλάβουν την πλάνη τους και να μετανοήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...