Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«Μία τρανή διπλή γιορτή» από την Ιερά Μητρόπολη στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (ΦΩΤΟ)


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας το απόγευμα της 25ης Μαρτίου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Επρόκειτο για μία εκδήλωση αφιερωμένη στη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού και της έναρξης της Επαναστάσεως, αλλά επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην προσφορά του Πατροκοσμά στην προετοιμασία του κόσμου για την ιδέα της ελευθερίας, όπως τόνισε και ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων κατά τον χαιρετισμό του.
Τα κείμενα ήταν του  Αρχμ. Παλαμά Κυριλλίδη, καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Παναγίας Καλλίπετρας, η μουσική επιλογή του Ιορδάνη Κουτσιμανή τον οποίον πλαισίωσαν οι Βασίλης Γουρδώνης και Κώστας Μπατσαράς, ενώ τα κείμενα απέδωσαν ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Στυλιανός Μακρής, ο μοναχός Γεράσιμος Μπεκές και ο Χρυσόστομος Κασαμάκης. Ακούστηκε ακόμη η φωνή του Αλέξανδρου Τρομπούκη.
Το οπτικοακουστικό υλικό επεξεργάστηκε ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος και την τεχνική υποστήριξη της παραγωγής είχε ο μοναχός Αντώνιος Σισμανίδης.
Παρέστησαν εκτός από τον σεβασμιώτατο ο Βουλευτής κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Δήμαρχος κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο νέος Στρατηγός Ζαχαρίας Βερίγος, ο Αστυνομικός Διευθυντής και εκπρόσωποι άλλων φορέων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...