Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΙΘ΄ Παύλεια: «Θρησκεία - Εξουσία - Άνθρωπος». Δ΄Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο του ΣυλλόγουΜεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων «Απόστολος Ιάσων ο Θεσσαλονικεύς».

Στο πλαίσιο των ΙΘ΄ Παυλείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας η 2η μέρα του Δ΄ Πανελληνίου Διεπιστημονικού Συνεδρίου με θέμα «Εξουσία - Θρησκεία - Άνθρωπος» που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Μεταπτυχιακών και Υποψηφίων Διδακτόρων «Απόστολος Ιάσων ο Θεσσαλονικεύς.
Η πρώτη ημέρα του Συνεδρίου  έγινε την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Α΄Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ με τέσσερις συνολικά συνεδρίες και 11 εισηγήσεις.
Η δεύτερη ημέρα που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια περιλάμβανε 4 συνεδρίες με 10 εισηγήσεις. Το πρωί χαιρέτισε το Συνέδριο ο πρωτοσύγκελλος της Ιέρας Μητροπόλεως αρχιμ. Γεώργιος Χρυσοστόμου και καθηγητής Α.Ε.Α.Θ. ενώ το απόγευμα χαιρετισμό απηύθυνε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος απένειμε και τις τιμητικές διακρίσεις στους συντελεστές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...