Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως Βεροίας στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου (φωτορεπορτάζ)



Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου οι χιονοδρόμοι και ορειβάτες της Βέροιας τίμησαν την μνήμη του προστάτη αγίου τους αγίου Σεραφείμ Σαρώφ στο παρεκκλήσιο που έχει ανεγερθεί στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου στο Σέλι.
Όπως κάθε χρόνο την πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ο οποίος κήρυξε το θείο λόγο και τέλεσε μνημόσυνο για τα κοιμηθέντα μέλη του συλλόγου.
Εκτός από τους χιονοδρόμους παρέστησαν και τα στελέχη του νεανικού πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκε κοπή βασιλόπιτας για τα στελέχη του γραφείου νεότητας, ενώ ο Πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου κ. Στέργιος Ζυγουλιάνος προσέφερε στους τυχερούς που τους έτυχε το φλουρί από μία δωρεάν ετήσια κάρτα για το χιονοδρομικό κέντρο, ενώ κέρασε όλα τα στελέχη.
Ακολούθησε ανάβαση, για όσους επιθυμούσαν, με τα λίφτ του κέντρου στην κορυφή και γεύμα για τους κληρικούς και τα μέλη του συλλόγου χιονοδρόμων ορειβατών Βεροίας. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...