Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Οικονομική Κρίση και Χριστιανικό Ήθος (παρουσίαση βιβλίου)Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Αρχιμανδρίτου π. Θεοφίλου Λεμοντζή αρχιερατικού επιτρόπου Καμπανίας «Οικονομική Κρίση και Χριστιανικό Ήθος. –Αναθέτοντας την ελπίδα μας στο Θεό».

Πρόκειται για μία μελέτη 250 σελίδων, ο σκοπός του είναι διερευνητικός και παρηγορητικός.  Διερευνητικός γιατί προσπαθεί να αναζητήσει τα αίτια της οικονομικής κρίσης και παρηγορητικός διότι θέλει να επισημάνει την χριστιανική στάση απέναντι σε αυτό το πρόβλημα και να δώσει ελπίδα στον σύγχρονο άνθρωπο, ότι πίσω από την ανθρώπινη ιστορία βρίσκεται το βλέμμα του Θεού.
Το βιβλίο χωρίζεται σε τρία κεφάλαια, στο πρώτο γίνεται λόγος για την παθολογία της οικονομικής κρίσεως, στο δεύτερο γίνεται λόγος για την απελπισία, την αυτοκτονία, το χάρισμα της ελπίδας στο Θεό και στο τρίτο γίνεται λόγος για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσεως.
Το βιβλίο διατίθεται στο βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Βεροίας (Βενιζέλου 29), στο βιβλιοπωλείο «Λυδία η Φιλιππησία» (Καμβουνίων 1) στην Θεσσαλονίκη και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...