Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Η γιορτή της Μητέρας στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Ομιλία του ομ. Καθηγητή κ. Κρουσταλλάκη για το όσιο Πορφύριο. Οικονομική ενίσχυση πολύτεκνων μητέρων.



Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος η Εκκλησία τιμάει το ιερό πρόσωπο της Μητέρας. Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργάνωσε, όπως κάθε χρόνο εκδήλωση αφιερωμένη στην οικογένεια και την πολύτεκνη μητέρα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε καλλιταχνικό πρόγραμμα από την παιδική χορωδία καθώς και από την μικτή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως, στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και αμέσως μετά ο ομ. Καθηγητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κρουσταλλάκης μίλησε για το νέο άγιο της Εκκλησίας μας τον όσιο Πορφύριο.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο σεβασμιώτατος απένειμε χρηματικές ενισχύσεις σε πολύτεκνες μητέρες από την Ημαθία, ενώ τιμήθηκε και η κ. Βίκυ Σιδηροπούλου για την εν γένει προσφορά της στο θεσμό της οικογένειας (πολύτεκνη και  η ίδια) αλλά και την προσφορά της στην τοπική Εκκλησία.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...