Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"Από τους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά στην Ορθοδοξία", μία συγκλονικστική συνέντευξη ενός πρώην ψευδομάρτυρα του Ιεχωβά.(ήχος)Ένα πρώην θύμα της οργάνωσης των ψευδομαρτύρων του Ιεχωβά, από γονείς και παππούδες επίσης ψευδομάρτυρες, γνώρισε την αλήθεια της Ορθοδοξίας.
Υπάρχοντας ο ίδιος θύμα της για 25 χρόνια, και σπαταλώντας μέσα εκεί ένα σπουδαίο μέρος της επίγειας ζωής του, είχε την ευκαιρία να ζήσει όλα σχεδόν τα συναισθήματα, τις προσδοκίες, τους φόβους, και τις περιπέτειες, τα οποία βιώνει ο κάθε ένας που αναζητάει την αλήθεια σε αυτή την οργάνωση, και που κάποτε απογοητεύεται.
Υπήρξε πιστός τηρητής των προσταγμάτων της οργάνωσης με συνέπεια την φυλάκιση του για την άρνησή του να στρατευθεί.
Όσο όμως υπήρξε πιστός στις αρχές της εταιρείας άλλο τόσο υπήρξε και λάτρης της αληθείας. Και επειδή η αλήθεια δεν είναι απλά μια ιδέα αλλά ένα πρόσωπο αυτό του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και ο ίδιος ο Χριστός τον αγάπησε και τον οδήγησε κοντά του στην όντως Αλήθεια.
Ακούστε την εκπομπή "Επί της Ουσίας" που μεταδίδεται από τον Παύλειο Λόγο (τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στους 90,2fm) με θέμα: "Από τους ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά στην Ορθοδοξία" παρακάτω.
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Παύλο Σαββίδη για την αποστολή της Ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...