Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας (φωτό)


Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εορτή των κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της Γεννήσεως του Χριστού στην ζωή του κάθενός μας.
Εν συνεχεία στην σκηνή ανέβηκε η παιδική χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας η οποία  ερμήνευσαν διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα.

Στο κέντρο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το θεατρικό "Το ταξίδι του Δομήνικου" από το κατηχητικό της ενορίας της Αγίας Παρασκευής Κοπανού. Σενάριο- Διασκευή- Επιμέλεια: Στυλιανός Πέκαλης, Αγγελική Γαργούτα. Σκηνικά: Σοφία Καλπάξίδου, Γεώργιος Μπέκας. Τεχνητά εφέ: Παναγιώτης Γιάντσης. Επιμέλεια χορογραφιών: Βασιλική Δίντση. Πιάνο: Βιβιάνα Σπύρου.
Την εκδήλωση έκλεισε η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας η οποία μαζί με φίλους μουσικούς του μοναστηριού ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα τεριμέμ τα οποία γράψανε και ενορχήστρωσαν οι ίδιοι.
 Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης και μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα ευχόμενος το Θείο Βρέφος να δίδει στην ζωή μας ειρήνη, αγάπη και ομόνοια.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...