Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

19 - 26 ΜΑΪΟΥ 2013: Εκδρομή στην Ιταλία με την Μητρόπολη Βεροίας (Πρόγραμμα)



 19 - 26 ΜΑΪΟΥ 2013
7ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ
Ιταλίας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


1η Ημέρα ΒΕΡΟΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΛΟΙΟ
Συνάντηση στο προκαθορισμένο σημείο και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για το Μπάρι. Διανυκτέρευση στο πλοίο.

2η Ημέρα ΜΠΑΡΙ - ΡΩΜΗ
Νωρίς το πρωί άφιξη στο Μπάρι και επίσκεψη στο Ναό του Αγίου Νικολάου όπου θα προσκυνήσουμε τα λείψανα του. Στην συνέχεια ακολουθώντας τον αυτοκινητόδρομο του Ηλίου, θα φτάσουμε το απόγευμα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μία πρώτη γνωριμία με την αιώνια πόλη. Δείπνο - διανυκτέρευση.

3η Ημέρα ΡΩΜΗ
Μετά το πρωινό, ακολουθεί επίσκεψη στα αξιοθέατα της Πόλης, αρχίζοντας από το Κολοσσαίο , τις αρχαίες Ρωμαϊκές αγορές , το Καπιτώλιο, την Εκκλησία Σαν Πιέτρο Ιν Βίνκολι με το άγαλμα ΄΄Μωυσή΄΄ του Μικελάντζελο και τις μεγαλοπρεπέστατες πλατείες Βενετίας και Δημοκρατίας, στη συνέχεια θα γνωρίσουμε το ανεξάρτητο κράτος του Βατικανό με τις εντυπωσιακές αίθουσες του μουσείου, την Καπέλα Σιξτίνα και ένα από τα μεγαλοπρεπέστερα οικοδομήματα της γης, την περίφημη βασιλική του Αγίου Πέτρου με την ομώνυμη πλατεία. Επίσκεψη στον ιερό ναό Αγίου Παύλου (εκτός των τειχών) και στον τόπο μαρτυρίου του Απ. Παύλου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα ΡΩΜΗ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τις κατακόμβες της Ντομιτίνα, όπου εφόσον το επιτρέψουν οι σθνθήκες θα τελέσουμε θεία Λειτουργία. Στη συνεχεία αναχώρηση για την Φλωρεντία, την "Πόλη της Αναγέννησης". Αρχίζοντας την ξενάγηση στην σε μια από τις θρυλικότερες πόλεις της Ιταλίας, θα γνωρίσουμε το Ντουόμο , το Βαπτιστήριο , την Εκκλησία Σάντα Κρότσε καθώς η Πόντε Βέκιο και η Πιάτσα ντε λα Σινιορία αποτελούν τα σημαντικότερα σημεία της ξενάγησής μας. Θα επισκεφθούμε ακόμη την ελληνική ενορία της Φλωρεντίας. Το βράδυ δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

5η Ημέρα ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΠΙΖΑ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για την Πίζα όπου θα δούμε τον φημισμένο κεκλιμένο Πύργο της και τα υπέροχα Μνημεία καθώς και τον Ρωμαϊκού Ρυθμού Καθεδρικό Ναό της Πιάτσα Ντουόμο. Άφιξη το απόγευμα στη Μπολώνια. Δείπνο και διανυκτέρευση.



6η Ημέρα ΜΠΟΛΩΝΙΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Βενετία, την πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες , πατρίδα του Καζανόβα και του Μάρκο Πόλο. Στην συνέχεια θα δούμε την Πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου βρίσκεται η ομώνυμη Βασιλική και το Παλάτι των Δόγηδων , την Γέφυρα των Στεναγμών , τον Πύργο του Ρολογιού και τελειώνοντας την ξενάγησή μας θα επισκεφθούμε μια βιοτεχνία κατασκευής των φημισμένων κρυστάλλων Μουράνο. Στον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο μας περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της Βενετίας. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την Μπολώνια. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η Ημέρα ΜΠΟΛΩΝΙΑ – ΡΑΒΕΝΝΑ - ΜΠΟΛΩΝΙΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Ραβέννας με τα φημισμένα ψηφιδωτά. Σύντομη ξενάγηση και επιστροφή στη Μπολώνια για την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 690 ΕΥΡΩ

Περιλαμβάνει:
• Ακτοπλοϊκό εισιτήριο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες και αεροπορικό εισητήριο επιστροφής Μπολώνια – Θεσσαλονίκη
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* αστέρων
• Πρόγευμα και ένα γεύμα καθημερινά (εκτός των πλοίου)
• Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν
• Ξεναγήσεις, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Ταξιδιωτική ασφάλιση .
• Αρχηγός - Συνοδός
• Ιδιωτικό βαπορετο Βενετίας.
• Λιμενικοί φόροι, φοροι αεροδρομίου και δημοτικοί φόροι

Υ.Σ. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι σε Μουσεία Αρχαιολογικούς χώρους, ποτά φιλοδωρήματα, τηλέφωνα και οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό.

Σημ. Επειδή τη στιγμή εκτύπωσης του προγράμματος δεν έχουν ληφθεί απάντήσεις διαθεσιμότητας από όλα τα ξεονοδοχεία ενδέχεται να τροποποιηθούν οι τόποι διανυκτέρευσης χωρίς επίπτωση στο πρόγραμμα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 23310 22270 ΕΣΩΤ. 5
ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ 6974018778


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...