Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Θαύμα της Παναγίας της Παντανάσσης της Λαύρας του Κιέβου σε τυφλό και κουφό κορίτσι!Η Λένα Μελνιτσένκο γεννήθηκε υγιής όμως σε ηλικία 12 ετών έχασε την όραση και την ακοή της.Οι γιατροί από την αρχή δεν έδιναν ελπίδες στην οικογένεια της Λένας, τονίζοντας πως η περίπτωσή της είναι πολύ δύσκολη και μη αναστρέψιμη. Η διάγνωση που έγινε ήταν ότι είχε «όγκο στο οπτικό νεύρο» κάτι το οποίο δεν θεραπεύεται και στερεί τον ασθενή το δώρο της οράσεως. Σαν να μην έφτανε αυτό η Λένα άρχισε να χάνει και την ακοή της μέχρις ότου έπαψε να ακούει.


Και όμως η Λένα δεν έπαψε να ελπίζει. Επισκεπτόταν συχνά την Λαύρα του Κιέβου και ιδιαιτέρως προσευχόταν στην θαυματουργική εικόνα της Παναγίας Παντανάσσης και έτσι μετά από περίπου δύο χρόνια προσευχής, υπομονής και επιμονής, η Παναγία έκανε το θαύμα της.
Κάποια ημέρα την ώρα που προσευχόταν μέσα στο σκοτάδι….μία ακτίνα ηλίου  εξαφάνισε το σκότος που είχε κυριεύσει τα μάτια της εδώ και χρόνια. Το πρώτο πράγμα που είδε μετά από τόσα χρόνια τύφλωσις ήταν η θαυματουργική εικόνα της Παναγίας.
Η Μητέρα του Θεού και Μητέρα όλων μας έκανε πάλι το θαύμα της. Τα νέα αμέσως διαδόθηκαν. Η Λένα επισκέφθηκε αμέσως τους ιατρούς(από το Ισραήλ και από την Ουκρανία) που την παρακολουθούσαν οι οποίοι έκπληκτοι επιβεβαίωσαν το θαύμα.
Μετά από λίγους μήνες η Λένα άρχισε και να ακούει…το θαύμα ολοκληρώθηκε. Η Λένα αυτήν την στιγμή χαίρει άκρας σωματικής και πνευματικής υγείας μιας και συνεχίζει να επισκέπτεται την Παναγία που την βοήθησε τόσο πολύ και την κατέστησε το ζωντανό παράδειγμα πίστης, υπομονής και προσευχής. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...