Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η συγκινητική ιστορία σωτηρίας δίδυμων βρεφών!


perierga.gr - Η ιστορία των δίδυμων κοριτσιών που συγκίνησε τον κόσμο! 

 Η ιστορία φαίνεται εξ αρχής συνηθισμένη, καθώς είναι μία από αυτές που έχουν βιώσει πολλές έγκυες γυναίκες αν τον κόσμο, και θα βιώσουν άλλες στο μέλλον. Το ζευγάρι Heidi and Paul Jackson περίμεναν με αγωνία τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών τους, όταν μια ξαφνική επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Heidi μετέφερε τη γέννα 12 εβδομάδες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τα δύο κοριτσάκια, η Brielle και η Kyrie, ήρθαν στη ζωή πρόωρα, με αρκετά προβλήματα η καθεμία, δίνοντας διαρκώς μάχη για τη ζωή η καθεμία σε χωριστή θερμοκοιτίδα. Η Kyrie φάνηκε πιο δυνατή από την αδελφή της, αφού ανάρρωσε γρηγορότερα, έπαιρνε βάρος και όλα ήταν ευοίωνα για εκείνη. Σε αντίθεση με τη μικρότερη, την Brielle, που είχε λιγότερο βάρος (κάτω από 2 κιλά), πολλά καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα. Οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της και είχαν ενημερώσει τους γονείς για το χειρότερο.


Η νοσοκόμα στο Τμήμα Πρόωρων Gayle Kasparian σκέφτηκε να κάνει κάτι πρωτόγνωρο για τα ιατρικά δεδομένα και ειδικά για νεογέννητα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα: Πήρε την απόφαση να βάλει τα δύο μωρά στην ίδια θερμοκοιτίδα. Άφησε τα βρέφη να κοιμηθούν και το πρωί που τα επισκέφθηκε αντίκρισε την εικόνα που βλέπετε. Η Kyrie είχε αγκαλιάσει την Brielle προσπαθώντας με τον τρόπο της να της δείξει ότι έπρεπε να προσπαθήσει περισσότερο για τη ζωή της γιατί όλη η οικογένεια την είχε ανάγκη. Αυτό το μικρό χεράκι έκανε το θαύμα του, καθώς η υγεία της Brielle μέρα με τη μέρα πήγαινε από το καλό στο καλύτερο. Οι γιατροί, βέβαια, δεν τις χώρισαν μέχρι που υγιέστατες και οι δύο αποχώρησαν από το μαιευτήριο με τους πανευτυχείς γονεις τους.
perierga.gr - Η ιστορία των δίδυμων κοριτσιών που συγκίνησε τον κόσμο!
Τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν τις 17 Οκτωβρίου του 1995 και φωτογραφία τραβήχτηκε από Chris Christo της εφημερίδας Worcester Telegram & Gazette. Η επαφή του δέρματος είναι παραδεκτή ιατρική τακτική που εφαρμόζεται στα βρέφη, τα οποία φέρνουν σε επαφή με το γυμνό δέρμα της μητέρας. Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που αυτό εφαρμόστηκε ανάμεσα σε βρέφη, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η Kyrie και η Brielle σήμερα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...